Terug naar overzicht

Steun Ons

De Maakbare Mens kan werken dankzij de steun van de Vlaamse Overheid en verschillende organisaties door middel van subsidies, samenwerking en projectondersteuning.

Maar we willen meer doen, en dat kan niet zonder jouw hulp! Je kunt je steentje bijdragen door als vrijwilliger mee te draaien in onze organisatie, of door ons een financieel duwtje in de rug te geven. Dat laatste kan op drie manieren:

Word Vriend met een gift

Een gift kan je heel gemakkelijk doen met onderstaande online betaling.

Schenk je 40 euro of meer, dan is je gift fiscaal aftrekbaar! De Maakbare Mens is erkend om fiscale attesten uit te reiken. Bij een gift van 40 euro rekenen we je ook tot onze ‘Vrienden’. We houden je dan op de hoogte over wat wij met de giften doen.

Met 40 euro kan je al een groot verschil maken. Met dat bedrag kunnen wij bijvoorbeeld al 30 lespakketten of 210 brochures drukken.Indien je liever geen online betaling wenst uit te voeren, kan je nog altijd op de klassieke manier je bijdrage leveren door een overschrijving te doen naar BE57 9730 8813 4335 met vermelding ‘Gift’ en je voornaam en naam.

Met een legaat

Ook na je overlijden kan je ons een grote dienst bewijzen. Je kan beslissen een deel of het geheel van je nalatenschap aan De Maakbare Mens over te maken door middel van een legaat. Met een zogenaamd ‘duolegaat‘ kun je ervoor zorgen dat je erfgenamen minder successierechten moeten betalen, dankzij de schenking aan De Maakbare Mens.

Je kunt een legaat regelen door bij de notaris in je testament De Maakbare Mens als ‘goed doel’ te laten opnemen. Je kunt niet enkel een bedrag schenken, maar ook onroerend goed, aandelen of kunst!

Meer gedetailleerde informatie over giften en legaten kan je hier lezen.

Heb je nog vragen, aarzel niet ons te mailen op info@demaakbaremens.org of te bellen naar 03 205 73 10.

Word vrijwilliger

De Maakbare Mens is steeds op zoek naar helpende handen, naar mensen die een nieuwe uitdaging willen en naar iedereen die samen wil werken aan een betere samenleving. Wil je graag vrijwilliger worden bij ons? Er zijn tal van mogelijkheden. Hier vind je meer info.

Bekijk ook even dit: