Vraag een voordracht aan

Samen met De Maakbare Mens kan je voordrachten en infosessies organiseren.

De thema’s waar De Maakbare Mens rond werkt, roepen bij velen vragen op en geven vaak aanleiding tot discussie. Dit weerspiegelt zich ook in onze voordrachten, interactie met het publiek is ingebouwd. Er is ruimte om vragen te stellen en debat moedigen we aan.

Op vraag kunnen we de inhoud van een voordracht aanpassen, bijvoorbeeld op maat van een specifieke doelgroep of om op een bepaald onderwerp dieper in te gaan. Ook de duurtijd van de voordracht spreken we vooraf af. De voordrachten worden verzorgd door medewerkers van De Maakbare Mens of door externe deskundigen. Meestal wordt gebruik gemaakt van een projectie.

Inhoud

Er wordt kort ingegaan op de verschillende onderwerpen waarrond De Maakbare Mens werkt zoals genetisch testen, orgaandonatie, breinwetenschap, medicalisering,… waarbij vooral aandacht wordt besteed aan hoe deze bijdragen tot de maakbaarheid van de mens. Vervolgens wordt ingegaan op deze maakbaarheid, hoe staan we daar tegenover, mag alles wat kan, het verschil tussen genezen en verbeteren, de verhouding tussen wetenschap enerzijds en ethiek, maatschappij en beleid anderzijds,…

Prijs

De prijs wordt in overleg besproken en kan variëren afhankelijk van de duurtijd, spreker en aard van de samenwerking.

Contact

Zou je graag een voordracht organiseren? Stuur dan een mailtje naar info@demaakbaremens.org.

Je winkelmand is leeg.