Brochure ‘Plastische chirurgie. Lees de bijsluiter’

‘Plastische chirurgie. Lees de bijsluiter’ is een handige brochure met correcte informatie voor iedereen die meer wil weten over plastische chirurgie en voor hen die zelf een esthetische operatie overwegen.

Esthetische chirurgie is in Vlaanderen geen ver-van-mijn-bed-show meer. Uit een enquĂȘte van De Maakbare Mens vzw (2005) bleek dat bijna 60% van de ondervraagden iemand kent die een esthetische ingreep onderging en dat 18% een esthetische ingreep bij zichzelf in de toekomst mogelijk acht.

Toch is esthetische chirurgie een relatief onontgonnen terrein vol misverstanden en controversen. Esthetische chirurgie kan op steeds meer belangstelling rekenen, maar wordt ondanks alle aandacht zelden au serieux genomen, al helemaal niet door de politieke wereld. Hierdoor bestaat er geen duidelijke regelgeving rond esthetische chirurgie. In afwachting van een dergelijk wettelijk kader, verspreidt De Maakbare Mens een gratis bijsluiter over plastische chirurgie. De lezer vindt er tips waarmee mensen best rekening houden alvorens een esthetische operatie te ondergaan.

De brochure ‘de bijsluiter’ kan je niet meer bestellen, onze voorraad is uitgeput. Je kan de brochure wel nog downloaden via de knop rechtsboven deze pagina.

Je winkelmand is leeg.