Terug naar overzicht

Ben jij ervaringsdeskundige?

Heb je ervaring met één van onze thema’s? Wil je graag de bredere bevolking sensibiliseren rond dat thema vanuit jouw uniek perspectief? De Maakbare Mens kan je hierbij ondersteunen.

Via diverse kanalen proberen we de maatschappij bekend te maken met een diverse kijk op onze thema’s. We kunnen dit doen via lezingen, filmpjes, een podcast, een (anoniem) interview, … We proberen ons in de mate van het mogelijke aan te passen aan jouw noden en wensen. 

We begrijpen dat het niet altijd evident is om jouw verhaal te brengen. De verhalen worden steeds met veel zorg en respect gebracht. Je geeft ook steeds jouw finale toestemming voor we tot publicatie overgaan.

➜ Benieuwd naar voorbeelden? Je leest verhalen van mensen die een orgaantransplantatie nodig hadden, die kozen voor een abortus of beluister de openhartige gesprekken in onze podcastreeks over kinderwens.

Herken je jezelf hierin?

Aarzel dan niet en geef jezelf op als vrijwilliger! Stuur een mailtje naar cassandra.berwouts@demaakbaremens.org of bel naar 03 205 73 13.

De Maakbare Mens heeft een democratische visie op vrijwilligerswerk. We bieden jullie leerkansen en coaching aan en ook veel vrijheid in hoe je jouw engagement precies wil invullen. Op die manier kan je je verdiepen in een interessant topic en toffe mensen leren kennen op jouw eigen tempo! 

Bekijk ook even dit:

Je winkelmand is leeg.